Loading...
Menu

Μαθητές, σάς ευχαριστούμε…

 

Μαθητές, σάς ευχαριστούμε… 

Η μεγαλύτερη επιβράβευση έρχεται όταν η προσπάθεια έχει αποτέλεσμα και καταλήγει σε μία πράξη που δίνει χαρά και αισιοδοξία. Όταν μία ομάδα ανθρώπων κινητοποιείται για να βοηθήσει τον διπλανό όχι απλώς επειδή «πρέπει», αλλά επειδή έτσι «έχει μάθει» και δεν μπορεί αλλιώς. 

Η επιστολή του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός»  έφτασε πρόσφατα στο campus του Κολλεγίου Ανατόλια για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές του σχολείου για την πρωτοβουλία τους να διαθέσουν τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου Bazaar 2017, ένα σημαντικό ποσό χρημάτων, σε φορείς κοινωνικής πρόνοιας για την κάλυψη των αναγκών τους.  

Τα παιδιά, με την έμπνευση και την καθοδήγηση των καθηγητών τους, αποτελούν την κινητήρια δύναμη αυτής της προσπάθειας που συσπειρώνει κάθε Χριστούγεννα και τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας του Κολλεγίου Ανατόλια – σπουδαστές του ACT, γονείς, εργαζόμενους, αποφοίτους και φίλους του εκπαιδευτικού οργανισμού, – συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.   

Φέτος, με απόφαση των μαθητικών συμβουλίων του Κολλεγίου Ανατόλια έγινε εφικτό να καλυφθούν πλήθος αναγκών σε τρόφιμα, εξοπλισμό, αναλώσιμα των παρακάτω φορέων: 

- "ΑΡΣΙΣ" - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων,

- ΑΝΤΗΡΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

- ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

- ΣΥΖΩΗ - Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες

Η δωρεά διοχετεύθηκε μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» που υποδεικνύει τους φορείς που χρειάζονται βοήθεια με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες τους και αποτελεί εγγύηση της σωστής αξιοποίησης της χρηματικής δωρεάς. 

«Πράξεις όπως αυτή, μας κάνουμε να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη νέα γενιά και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, που η βοήθεια και η προσφορά προς το συνάνθρωπο θα αποτελεί μέρος της καθημερινότητας όλων!» καταλήγει η επιστολή του Δεσμού.

Πράγματι.

 
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib masthead